Skolens matematikkrom er oppgradert.

Skolens matematikkrom er oppgradert og inneholder nå også en datalab. Vi håper og tror på mye og lærerik aktivitet i dette rommet, som er åpent for alle klassene. Rommet vil være basisrom for teknologi-gruppa (valgfag).

Vi har:

7 stk stasjonære PC, Whiteboard (tusj-tavle), Smartboard, massevis av diverse matematikkutstyr og -spill, plassert i vegghyller og skap, vask med vannkraner, 4 sirkulære arbeidsbord for elevene.

Se bilder:

Postadresse: Trondheim kommune, Sjetne skole, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim Telefon: 72549730 E-post: Sjetne@skole.no TK org-kode: 061090 Leder Øystein By Rise Rektor Telefon: 41500090 E-post: oystein-by.rise@trondheim.kommune.no