Opplæringsdagan i Trondheim

Både 8., 9. og 10. trinn besøkte Opplæringsdagan i forrige uke. Det foregikk på Trondheim Spektrum. En av aktivitene vi fikk se var Yrkes-NM. Deltakerne hadde fått ulike oppgaver og var plassert rundt omkring så vi kunne se på dem mens de arbeidet med oppgaven og dommerne gikk og noterte. Det var mange yrkesgrupper med på NM, for eksempel kokker fra Restaurant- og Matfag, som laget og serverte veldig fristende og delikat mat. Andre vi så var blant andre industrimekaniker og helsefagarbeider. Utenom yrkes-NM var det selvsagt også stands fra alle studieretninger og fagutdanninger.

Les mer på http://worldskills.no/yrkes-nm-2014-trondheim/stor-suksess-for-yrkes-nm-2014-article637-298.html

Yrkes-NM 2014 ble en stor suksess, både når det gjelder kvalitet, innhold og besøk. Det var ny rekord i antall deltakere; 340 unge dyktige elever, lærlinger og fagarbeidere fra hele landet kjempet om å bli best i sine fag. Sekretariatsleder Elisabeth Lange takker alle involverte. Hun tar gjerne imot henvendelser med tanke på å arrangere NM i 2016.

Om Sjetne skole

Postadresse: Trondheim kommune, Sjetne skole, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim Telefon: 72549730 E-post: sjetne-skole.postmottak@ou.trondheim.kommune.no TK org-kode: 061090 Leder Øystein By Rise Rektor Telefon: 41500090 E-post: oystein-by.rise@trondheim.kommune.no