Elevene lærer matematikk med Kikora

KIKORA matematikk.
På bildet ser du oppgave 1a i temaet Likninger/ Løsning av likninger 1.
Den flittigste eleven på Sjetne skole har fra august til i dag gjort 642 oppgaver!
(Programmet er tilgjengelig for alle elever 8.-10. trinn. Noen i 7.trinn har også tilgang.)
Bilde: KIKORA matematikk. På bildet ser du oppgave 1a i temaet Likninger/ Løsning av likninger 1. Eleven løser oppgaven linje for linje og får tilbakemelding (ok) når fremgangsmåten er rett. Så blir det til slutt pokal når oppgaven har rett løsning!

Postadresse: Trondheim kommune, Sjetne skole, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim Telefon: 72549730 E-post: Sjetne@skole.no TK org-kode: 061090 Leder Øystein By Rise Rektor Telefon: 41500090 E-post: oystein-by.rise@trondheim.kommune.no