På’n igjen med matte på MANGAHIGH!

For noen av oss er matematikk en slags sport man konkurrerer i. Man kjemper mot andre og ikke minst mot seg selv. Mangahigh appellerer til sportsinstinktet hos noen av elevene våre. Resultatet er at de får mye engasjerende trening i matematikk!

Vil du, Sjetne-elev, være med og bringe Sjetne skole på topp på lista for januar?

Vil du havne på topp på en spill-liste en gang? I dag, 12.januar er «sjetne» på en 6.plass. Og de som topper listene er elevene L., S. og J. !

Logg inn og spill (eller gjør Challenges – eller hvorfor ikke se på menyen nede til høyre; velg nivå, tema og oppgavesett.)https://campus.mangahigh.com/en/myschool/sjetne