Two schools in a maths challenge (Mangahigh)

Disse to skolene i Brasil og England gjør max ut av Mangahigh! (Se på video) I såkalt «Fai-To» utfordrer to skoler hverandre, og elevene kjemper om poenger ved å regne matematikk, så mye og så fort de kan. Det er elevene som bestemmer ved deltakelse om de tar utfordringen eller ikke. Matteoppgavene: elevene velger oppgaver; det kan være både spill-preget aktivitet og vanlige kurs med oppgaver i et tema. (Alle elevene på 3.-10.trinn på Sjetne skole har tilgang til Mangahigh med brukernavn og passord. Skriv til Terje Å. hvis du mangler tilgang.)

Two schools in a maths challenge: «Schools around the world compete on Mangahigh for maths glory. These two schools really went for it!»

https://www.youtube-nocookie.com/embed/F9JwQBfkP0E?rel=0

 

Om Sjetne skole

Postadresse: Trondheim kommune, Sjetne skole, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim Telefon: 72549730 E-post: sjetne-skole.postmottak@ou.trondheim.kommune.no TK org-kode: 061090 Leder Øystein By Rise Rektor Telefon: 41500090 E-post: oystein-by.rise@trondheim.kommune.no