Two schools in a maths challenge (Mangahigh)

Disse to skolene i Brasil og England gjør max ut av Mangahigh! (Se på video) I såkalt «Fai-To» utfordrer to skoler hverandre, og elevene kjemper om poenger ved å regne matematikk, så mye og så fort de kan. Det er elevene som bestemmer ved deltakelse om de tar utfordringen eller ikke. Matteoppgavene: elevene velger oppgaver; det kan være både spill-preget aktivitet og vanlige kurs med oppgaver i et tema. (Alle elevene på 3.-10.trinn på Sjetne skole har tilgang til Mangahigh med brukernavn og passord. Skriv til Terje Å. hvis du mangler tilgang.)

Two schools in a maths challenge: «Schools around the world compete on Mangahigh for maths glory. These two schools really went for it!»