Vil du prøve Creaza?

Trykk her og LOGG INN MED FEIDE  for å ta en kikk.

21st Century Skills

I Creaza jobber elevene med fag og ferdigheter ved å produsere tankekart, presentasjoner, tegneserier, filmer og lydproduksjoner, i en faglig kontekst.

Creaza passer for alle elever på alle trinn i alle fag. Verktøyene spenner fra tegneserieverktøy og video- og lydredigeringsverktøy til tankekart- og presentasjonsverktøy. Med Creaza blir elevene blir aktive produsenter i sin egen læring.

Logg inn på Creaza

LOGG INN MED FEIDE

Bilderesultat for creaza

Om Sjetne skole

Postadresse: Trondheim kommune, Sjetne skole, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim Telefon: 72549730 E-post: sjetne-skole.postmottak@ou.trondheim.kommune.no TK org-kode: 061090 Leder Øystein By Rise Rektor Telefon: 41500090 E-post: oystein-by.rise@trondheim.kommune.no