Informasjon om skolehelsetjenesten på Sjetne skole

Les info for barnetrinnet her (Trykk for å laste ned pdf-fil)

Les info for ungdomstrinnet her (Trykk for å laste ned pdf-fil)

Skolehelsetjenesten er en del av Barne-og familietjenesten tiltak (BFT). Skolehelsetjenesten skal drive et aktivt arbeid for å fremme elevenes totale helse som omfatter fysiske, psykiske, sosiale forhold og forebygge sykdom og skade.

Skolehelsetjenesten er et lavterskeltilbud hvor elever selv, foreldre/andre omsorgspersoner, lærere og annet personell som jobber med elever kan ta kontakt. Tjenesten følger opp elever med individuell veiledning/samtaler – og evt. videre henvisning.

ladestien_002-wince