Årets Innovasjonscamp på Sjetne skole

Det var med skrekkblandet fryd ungdom på Sjetne skole tok fatt på utfordringen i årets Innovasjonscamp med å bidra løsninger for bekjempelse og forebygging av det økende problemet med veggdyr.

Takk til dyktige mentorer fra Anticimex! Ny og viktig kunnskap samtidig som vi har fått jobbet fritt og kreativt, sier elevene, som har utviklet spesialkofferter, fryseløsninger for kofferter på hotellrom, opplysningsfilmer om veggdyr m.m.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Bilder: Ungt Entreprenørskap Trøndelag


 

Om Sjetne skole

Postadresse: Trondheim kommune, Sjetne skole, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim Telefon: 72549730 E-post: sjetne-skole.postmottak@ou.trondheim.kommune.no TK org-kode: 061090 Leder Øystein By Rise Rektor Telefon: 41500090 E-post: oystein-by.rise@trondheim.kommune.no