Mattemaraton 2017

Mattemaraton nærmer seg. Alle kan delta!

Logg inn på KIKORA . Oppvarminga er i gang. 100 oppgaver med regning er en rolig start. Gratisbrukere logger på HER
1.mai starter MatteMaraton. Da er det om å gjøre å løse 442 oppgaver innen 31.mai.

I fjor ble Sjetne skole invitert til finalen. Da deltok to elever + en lærer i Oslo i august 2016. 7.klassingene våre kom på en pen 3.plass i sin årsklasse!

Hva er Mattemaraton?

MATTEMARATON
Effektiv og motiverende repeti­sjon innenfor de fleste emner. Konkurransen varer hele mai.  Her får du trent og testet deg på begreper, tallforståelse, regneferdigheter og løsningsstrategier. Oppgavene løses uten hjelpemidler, men om du trenger å kladde noe på papir så gjør gjerne det. Det er lov å samarbeide. Faktisk helt supert! Diskuter ulike tenkemåter og løsninger sammmen. Det begynner enkelt, men et maraton er en prøvelse…

Om du fullfører, så er du automatisk med i trekningen av mange flotte premier. Se hvilke på www.mattemaraton.no

Om Sjetne skole

Postadresse: Trondheim kommune, Sjetne skole, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim Telefon: 72549730 E-post: sjetne-skole.postmottak@ou.trondheim.kommune.no TK org-kode: 061090 Leder Øystein By Rise Rektor Telefon: 41500090 E-post: oystein-by.rise@trondheim.kommune.no