Verdig og hyggelig avslutning for 10.trinn i går kveld

Salen i Bydelshuset var fylt med forvetningsfulle foreldre, spente elever og travle lærere da årets avslutning ble gjennomført på tradisjonelt vis.  Alle hadde lagt ned et betydelig arbeid for å gjøre akkurat denne kvelden til en spesiell og minneverdig opplevelese.

Kvelden hadde to deler; først var det parodier, dans og sang. Deretter pause med kaker og kaffe. I siste del var det sang, taler og overrekkelser.  Alt ble avsluttet med at elevene marsjerte ut til «Festpolonaise».

Takk for meget god innsats, ungdommer – og lykke til videre!


Om Sjetne skole

Postadresse: Trondheim kommune, Sjetne skole, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim Telefon: 72549730 E-post: sjetne-skole.postmottak@ou.trondheim.kommune.no TK org-kode: 061090 Leder Øystein By Rise Rektor Telefon: 41500090 E-post: oystein-by.rise@trondheim.kommune.no