3 dager igjen av Mattemaraton 2018

Mattemaraton 2018

Sjetne-elevene har nå passert 70 000 oppgaver. det er veldig bra!
I antall gjennomsnittlig gjort oppgaver ligger våre 370 Sjetne-elever (5.-10.trinn)  på 4.plass i Sør-Trøndelag  og på 3.plass av skolene i Trondheim med 184 oppgaver.

I følge våre tall er 6.trinn på vei mot 23 000 oppgaver og 5.trinn har passert 25 000!

NB. For å se resultat for klassetrinn og elever er vi avhengig av at elevene følger de linkene de har fått av læreren sin.
Elevrådet får en påskjønnelse dersom Sjetne skole blir en av tre beste skoler i S.-Trøndelag på gjennomsnitt. (Vi ligger nå på 4.plass, i følge Live Map.)
Nasjonale premier kan studeres på Mattemaraton-siden.
NB! Alle elevene på 1.-10. kan delta – stå på, folkens!

Om Kikora-premiene:

• For å være med i trekningen av premier er du nødt til å fullføre minst ett maraton. Hvert fullførte maraton gir et lodd, slik at flere maraton=større vinnersjanser.
  • 10 heldige vinnere som fullfører minimum en maraton vinner en iPad.
  • Fredric Aasbø, verdensmester i drifting og stuntsjåfør fra Børning-filmene, gir to heldige vinnere sitt livs kjøretur. Fredric, med over 100 pallplasseringer verden over, vil gi de to vinnerne en sittepåtur de sent vil glemme – i hans 1000 hestekrefter sterke 86-X driftingbil. (Forutsetter deltakelse på finalen i Oslo i august.)
  • 40 Chromecasts blant alle som har fullført minst en maraton.
  • Nominer en (eller flere) lærere du mener fortjener en oppmerksomhet for hederlig innsats for sine elever under MatteMaraton.
  • Ti heldige vinnere får to gratisbilletter som kan benyttes på alle NFKinoer i landet.
  • 15 heldige vinnere får Star Wars™: Jedi Challenges VR-kit med lightsabre.
  • Klassetrinn eller klasser hvor mer enn 90% av elevene gjør en maraton (422 oppg.) blir invitert til finalen i Oslo. (Vi har vært der tidligere … )