Samlingsstund med 1.-4.trinn

Alle på 1.-4.trinn var samlet i Aulaen og hadde samlingsstund. Ett klassetrinn hadde hovedansvar for aktivitetene.

Vi fikk se på flotte produkter (digitale bøker) de hadde laget med Book Creator. Det var veldig lærerikt. I boka hadde de plassert både bilder, tekst og lyd. Elever hadde lest inn kommentarer til bildene. Kjempeflott å se og høre på 🙂

Vi fikk også repetert Bli me’-dansen! Det var moro. Alle på skolen kan jo den?


Hele skolen gjorde Bli me’ -dansen i september 2017 – husker du? 

Vil du lære den?


 

Om Sjetne skole

Postadresse: Trondheim kommune, Sjetne skole, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim Telefon: 72549730 E-post: sjetne-skole.postmottak@ou.trondheim.kommune.no TK org-kode: 061090 Leder Øystein By Rise Rektor Telefon: 41500090 E-post: oystein-by.rise@trondheim.kommune.no