Ungdom spør om Korona

Ungdom spør om Korona (fra Trondheim kommune):
Spørsmålrunde for barn og unge om Korona-situasjonen (Del 1 av 2)
Barn under 13 år spør ordføreren i Trondheim om korona-situasjonen

For litt under en uke siden ønsket vi oss spørsmål fra barn og unge, for å finne ut hva den yngre garde grublet på i forbindelse med korona-situasjonen. Vi fikk inn flere hundre spørsmål! Her er første runde med noen av spørsmålene vi fikk tilsendt, og disse er fra barn under 13 år. Spørsmålene fra ungdom over 13 år kommer snart.

De yngste er kanskje ikke på Facebook, så vi håper dere voksne kan vise dem videoen. På Facebook finner du den her: https://www.facebook.com/watch/?v=848967968936196

Tusen takk til alle barn og unge som har sendt inn spørsmål, og dere voksne som har hjulpet til

Hilsen
kommunen din


 

Om Sjetne skole

Postadresse: Trondheim kommune, Sjetne skole, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim Telefon: 72549730 E-post: sjetne-skole.postmottak@ou.trondheim.kommune.no TK org-kode: 061090 Leder Øystein By Rise Rektor Telefon: 41500090 E-post: oystein-by.rise@trondheim.kommune.no