Programvare for elevene

Digitale ressurser:

Etter hvert har elevene våre fått nye muligheter for læring ved å bruke ulike programmer, nettsteder og plattformer. Noen digitale ressurser er det Trondheim kommune som har bestilt, andre er det Sjetne skole selv som styrer over.

IKT i Trondheimsskolen – Informasjon fra TK om satsing på digitale ressurser (oppdatert des. 2019)

Elevsiden hos Trondheim kommune – Informasjon om ressurser og verktøy elevene kan bruke. (Oppdatert aug. 2020)

Lisenser for alle elever på Sjetne skole:

Vi benytter også gratisversjonen av Mangahigh.com. Alle elever på 3.-10. trinn kan logge inn. (Ingen personinformasjon er koblet til denne portalen.)

Postadresse: Trondheim kommune, Sjetne skole, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim Telefon: 72549730 E-post: Sjetne@skole.no TK org-kode: 061090 Leder Øystein By Rise Rektor Telefon: 41500090 E-post: oystein-by.rise@trondheim.kommune.no