GODT NYTTÅR!

3. trinn har jobbet med ønskene sine for 2021. Her er et par tekster om det. Som du ser på bildene ble ønskene sendt opp med rakett på nyttårsaften!

  • «Jeg ønsker at Covid-19 skal bli borte. Jeg ønsker at jeg kan feire bursdagen min med så mange jeg vil. Jeg ønsker meg masse snø. Jeg ønsker meg et bedre år enn året 2020. Jeg ønsker at det skal være fred på jord. Jeg ønsker at mennesker ikke skal kaste søppel i naturen.»
  • «Jeg ønsker at ikke blir kriger. Jeg ønsker meg en gaming-pc. Jeg ønsker at Korona blir borte. Jeg ønsker at jeg lan feire 17. mai som før. Jeg ønsker at jeg kan besøke farmor og farfar.»

Om Sjetne skole

Postadresse: Trondheim kommune, Sjetne skole, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim Telefon: 72549730 E-post: sjetne-skole.postmottak@ou.trondheim.kommune.no TK org-kode: 061090 Leder Øystein By Rise Rektor Telefon: 41500090 E-post: oystein-by.rise@trondheim.kommune.no